Seuraa turusta hyvännäköinen mies

jälkeen lähes noloa lopettaa omalta osalta, mutta illan toiselle orkesterillekin on toki annettava tilaa omalla vuorollaan. (On muuten yllättävän hieno sisältäpän, tulkaa katsomaan ellette ole aiemmin siellä olleet!) Perjantaina.12 klo.00 Hausjärven kirkko ja sunnuntaina.12, Lucianpäivänä, on konsertti Karjalan kirkossa Mynämäellä. Viikolla alkoi uudelta levyltäni lohkaistu single Kenties, kenties soida radiossa. Konserttikiertue ja lipunmyynti,.9. . Lavatanssimme ovat aikuisen suomalainen musikaalinen leikki, tositarkoituksella Muistetaan käydä talvellakin tansseissa. Konsertti alkaa klo.00 ja lipun hinta on vain 10 euroa. Omaan tapahtumakalenteriin tulee piakkoin syksyn osalle lisäyksiä.  : ).6 2009 Terveiset Rovaniemeltä!

Seuraa turusta hyvännäköinen mies - Lilou's Crush

Ne vaativat paitsi eläytymistä ja heittäytymistä myös laulutekniikan monipuolista hallintaa. Mutta haloo bändit ja solistit, me esiintyjät! Valtaosa silmiini osuneesta on ollut ilahduttavaa, jopa innostavaa. Nyt, laulettuani 50 vuotta soivat myös korvani koko ajan. Levy julkaistaan ensi kuussa Pietarissa. Ei tartte olla yksin hoilaamassa vaan saa nauttia suurenmoisten kolleegoiden yhteis-energiasta. Viikonloppu on työntäytteinen laulajallemme, jolla on harvinainen kyky heittäytyy eri tunnelmiin ja tilanteisiin. Tapani on nyt niin onnellinen.

Videos

Black on white (blonde) wife interracial cream pie. Mutta ennen kuin unohdan, haluan heti alkuun kiittä siitä runsaasta postista jota olen saanut ilokseni lueskella. Poikkeuksetta on ollut mukava tunnelma yllä ja väkeä kivasti liikkeellä. Tapani Kansa Tervehdys Nyt näin joulun pikkuhiljaa taas mentyä haluan samalla, kun toivotan kaikille lukijoilleni onnellista uutta vuotta 2012, kiittä vielä joulukonserttieni kuulijoita eri puolilla maata Helsingistä Rovaniemelle. Toivotan hänelle ja valitsijamiesyhdistyselle parhainta mahdollista menestystä. Sunnuntaina.5 2010 Soini on erikoinen paikkakunta herrankukkarossa. Tapani Kansa on ollut monessa ensimmäinen. Vain omin jaloin änestämällä tanssipaikkakulttuurimme pysyy ympärivuotisesti yllä. Konserteissaan kautta koko pitkän uransa hän on aina, kiitollisin mielin, antanut rakastettujen laulujen kaikua.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *