Klitoris lävistys eroottista hierontaa

klitoris lävistys eroottista hierontaa

antaa. Vie sormia sisän ja ulos ja pyöritä samalla rannetta. Ota selvä millainen klitoriksen hyväily tuntuu hyvältä juuri partneristasi. Muistathan, että liikut herkällä alueella. Seksikkät kohteliaisuudet ja katsekontakti ovat mukavia lisiä. Joidenkin naisten mielestä klitorisorgasmi tuntuu paremmalta, kun vaginassa on täytettä, joko sormia tai sopiva dildo. Aloita kevyillä ja pitkillä sivelyillä. Toisin päin tehtynä peukalo voidaan asettaa anusta vasten. Käsi ei saa hieroa ihoa, vaan ihon pitä liikkua käden alla. Sukupuolielinten hyväily voi jatkua loputtomiin. Pyöritä kättä kevyesti pienessä ympyräliikkeessä. Sivele niiden ympärystä, häpykumpua ja reisien sisäosaa.

Videos

Feuchtebrina pussy squirting, extreme closeup.

Hidas käsi: Klitoris lävistys eroottista hierontaa

Hieronnan loppuosa keskittyy sukupuolielimiin, mutta tee välillä pitkiä sivelyjä ylös- tai alaspäin vartaloa pitkin. Aseta kämmen vaginan yläpuolelle, kohtaan jossa häpykarvat sijaitsevat. Kommentit ja kysymykset Sakarille osoitteeseen. Niitä on useita merkkejä tarjolla erotiikkakaupoissa. Yleensä kannattaa pysyä yhdessä liikkeessä, kun löytyy jotain, joka tuntuu partnerista mukavalta. Hierottavan silmille voidaan asettaa side, jotta valo ei häiritse ja hän voi keskittyä pelkästän tuntemuksiin keholla. Hotellissa laita "Ei saa häiritä" -lappu ovelle. Valaise huone kynttilöillä tai pehmeällä epäsuoralla valolla. Kun siirryt vatsalta hieromaan reisiä, hipaise matkalla sukupuolielimiä kiusoittelevasti.

Klitoris lävistys eroottista hierontaa - Penis lävistys seksi

Kun löydät ongelmakohtia, jumissa olevia lihaksia tai. Parasta on vain pitä hänestä kiinni ja rohkaista itkemän niin kauan kuin on tarpeen. Sekä lihashieronnan, että eroottisen osuuden aikana on tärkeä, että hierottava tuntee voivansa tehdä kommentteja ja pyyntöjä esimerkiksi jos tulee tarve käydä kylpyhuoneessa, tai jos kosketuksen tulisi olla hellempi tai voimakkaampi. Hän voi halutessaan myös jädä nukkumaan. Oikea hierontapöytä on paras alusta. Vedä kättä hitaasti napaa kohti. Käytä mielellän tuoksuöljyjä, esimerkiksi jasmiinia, josta pitävät sekä miehet että naiset. Liukasta etu- ja keskisormi kunnolla ja vie ne vaginaan sisälle. klitoris lävistys eroottista hierontaa

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *